Even voorstellen

                                               

  Ik ben Jantine Vos

     

Ik ben getrouwd, heb 3 kindjes en we wonen in Wijk en Aalburg.
Ruim 10 jaar ben ik werkzaam in de zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. Ik heb op verschillende woon- en dagbestedinggroepen gewerkt, met mensen met  zeer verschillende zorgvragen en leeftijden. Ik ben gediplomeerd Sociaal Pedagogisch werker niveau 4 en Bachelor Psychologie. Een aantal jaren heb ik als cliëntadviseur gewerkt aan de kwaliteit van de zorg en was ik verantwoordelijk voor indicaties.
 

Januari 2013 ben ik begonnen met een dagbesteding en ambulante begeleiding voor de mensen met een beperking die in de gemeente Aalburg wonen.

 

Mijn ideaal is dat de mensen die bij BonneVie komen bezig kunnen zijn met activiteiten die ze graag doen en waar ze goed in zijn. Hierdoor kan men zich nuttig en gewaardeerd voelen. Ook het zelf mogen kiezen is belangrijk voor het gevoel van eigenwaarde en de regie over eigen leven. In de ambulante zorg staat voorop dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven functioneren, dit met ondersteuning waar dit nodig is. Door de complimenten en waardering te krijgen voor wat je doet en kan werkt mee aan het levensgeluk. Ik vind het fijn om daar aan mee werken.

 


                                                    

                            Ik ben Geertrude Schouten,

                                    
werkzaam als coördinerend begeleider bij BonneVie. In 2010 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener niveau 5 afgerond. In het verleden heb ik onder andere training in zelfstandigheidsbevordering gegeven aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en meervoudige problematiek. Daarnaast heb ik gedurende een aantal jaren lesmateriaal ontwikkeld ten behoeve van e-learning voor mensen met een beperking. Ik geloof erin dat mensen met een beperking volop mogelijkheden tot groei en ontwikkeling hebben, en het maakt me blij dat ik hen daarin mag ondersteunen. Sinds december 2014 werk ik met ontzettend veel plezier bij BonneVie! De kleinschalige, vooruitstrevende en innovatieve manier van werken van BonneVie spreken mij erg aan.
Wat vandaag nog niet mogelijk is kan morgen zomaar gerealiseerd zijn!

                       Ik ben Nieske van Son,
                                    Afbeelding invoegen
en woon met mijn man en twee zonen in Wijk en Aalburg. Jaren geleden heb ik de opleiding tot kleuterleidster gevolgd, waarna ik ruim 25 jaar in het onderwijs werkzaam ben geweest. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar dagbesteding BonneVie. Eerst als vrijwilligster, en sinds januari 2014 als begeleidster. Zo op het eerste gezicht lijkt het totaal iets anders, maar ik heb gemerkt dat mijn ervaringen in het kleuteronderwijs heel goed van pas komen bij BonneVie. Ik vind het een uitdaging om voor iedereen een (creatieve) opdracht op niveau te verzinnen. En natuurlijk probeer ik of onze cliënten daarbij nog iets kunnen leren, daar blijf ik toch nog een beetje juf voor! Het doen waar je goed in bent, respectvol omgaan met elkaar en meewerken aan een positieve sfeer zijn voor mij redenen om met heel veel plezier te werken bij BonneVie!


 
                           Ik ben Ilona Sonneveld
                          
In 2010 heb ik de studie Pedagogiek afgerond. Ik mocht tijdens mijn studie stage lopen als ambulant gezinsbegeleider bij Stichting Oosterpoort. Het werken als gezinsbegeleider heeft me daarna niet meer losgelaten. Ik ben na het afstuderen als pedagogisch werker op een kinderdagverblijf gaan werken, maar in mijn vrije uren werkte ik zoveel mogelijk als gezinsbegeleider voor gezinnen met een persoonsgebonden budget. Inmiddels werk ik sinds 2012 zelfstandig als gezinsbegeleider en heb ik in 2014 IsYou opgezet om zowel mensen individueel als gezinnen te begeleiden. Via IsYou ben ik in contact gekomen met BonneVie en sinds mei 2015 heb ik me bij dit enthousiaste team mogen voegen als begeleider ambulant en dagbesteding. Het is genieten om onderdeel te mogen zijn van BonneVie dat zo volop aan het ontwikkelen is.


               Mijn naam is Gerrie van Nordennen. 

                         

Ik woon in Wijk en Aalburg en in 2016 ben ik gestart met de opleiding ‘Persoonlijk begeleider gehandicapten zorg’. Dit is een opleiding waarbij je 1 dag naar school gaat en de rest van de dagen gaat werken. Op de middelbare school heb ik snuffelstages gedaan waaronder bij een kinderdagverblijf, basisschool

, woonvoorziening en een dagbesteding.  Via mijn stage ben ik terecht gekomen bij BonneVie. BonneVie sprak mij aan om de gezellige en kleinschalige opvang waar je als cliënt maar ook als leerling veel kan leren! Mensen met een handicap wil ik graag leren dat ze ook veel waard zijn.  Graag zie ik dat ze met steeds meer zin naar BonneVie komen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ik hoop dat ik nog een lange tijd met veel plezier bij deze gezellige dagbesteding kan werken. 


                      Ik ben Babs Millenaar,

                        Afbeelding invoegen    

Geboren en getogen in Wijk en Aalburg. De 2e dochter van een gezin met 4 meiden. Veel gezelligheid thuis met mijn 3 lieve zussen. Na de mbo opleiding kv/jv (kinder-en jeugdverzorging), ben ik direct het onderwijs in gegaan. Met groot plezier heb ik 10 jaar gewerkt als onderwijsassistente op een school in het speciaal onderwijs. Doordat ik minder wilde gaan werken (in de jaren 90 was het ondenkbaar om een parttime baan te hebben bij de toenmalige school) kwam ik terecht in het zorgcentrum als activiteitenbegeleidster. Daar heb ik op verschillende afdelingen gewerkt. Een hele andere doelgroep, maar ook daar heb ik veel geleerd en ervaring op gedaan. Later ben ik voor mezelf begonnen : instructeur paardrijden en daarna mede –eigenaar van café- cafetaria en herberg. Inmiddels wordt de zaak verhuurd. De Herberg blijft nog in ons beheer. Hierdoor ben ik wat rond gaan ‘kijken’. Vanaf maart ben ik als vrijwilliger bij BonneVie gestart en sinds juni 2018 heb ik vaste uren gekregen als begeleider. Ik geniet enorm van de cliënten en ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen. Iets betekenen voor de medemens is een prachtig iets!