Jantine Vos

Geertrude Schouten

Nieske van Son

Babs Millenaar

Judith van der Velden

JANTINE VOS

Ik ben Jantine Vos en ik ben de oprichtster van BonneVie. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb op verschillende woon- en dagbesteding groepen gewerkt, met mensen met  zeer verschillende zorgvragen en leeftijden. Ik ben gediplomeerd Sociaal Pedagogisch werker niveau 4 en Bachelor Psychologie niveau 6. Een aantal jaren heb ik als cliëntadviseur gewerkt aan de kwaliteit van de zorg en was ik verantwoordelijk voor indicaties.

Mijn ideaal is dat de mensen die bij BonneVie komen bezig kunnen zijn met iets dat ze graag doen, waar ze goed in zijn of willen leren! Waardoor iemand zich nuttig en gewaardeerd voelt. Ook het zelf mogen kiezen is belangrijk voor het gevoel van eigenwaarde en de regie over eigen leven. In de ambulante zorg staat voorop dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven functioneren, dit met ondersteuning waar het nodig is. Door de waardering te krijgen voor wat je doet en kan werkt mee aan iemands levensgeluk. Ik word er blij van om daar aan mee werken.

GEERTRUDE SCHOUTEN

Ik ben Geertrude Schouten, werkzaam als coördinerend begeleider bij BonneVie. In 2010 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener niveau 5 afgerond. In het verleden heb ik onder andere training in zelfstandigheidsbevordering gegeven aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en meervoudige problematiek. Daarnaast heb ik gedurende een aantal jaren lesmateriaal ontwikkeld ten behoeve van e-learning voor mensen met een beperking. Ik geloof erin dat mensen met een beperking volop mogelijkheden tot groei en ontwikkeling hebben, en het maakt me blij dat ik hen daarin mag ondersteunen. Sinds december 2014 werk ik met ontzettend veel plezier bij BonneVie! De kleinschalige, vooruitstrevende en innovatieve manier van werken van BonneVie spreken mij erg aan.

Wat vandaag nog niet mogelijk is kan morgen zomaar gerealiseerd zijn!

NIESKE VAN SON

en woon met mijn man en twee zonen in Wijk en Aalburg. Jaren geleden heb ik de opleiding tot kleuterleidster gevolgd, waarna ik ruim 25 jaar in het onderwijs werkzaam ben geweest. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar dagbesteding BonneVie. Eerst als vrijwilligster, en sinds januari 2014 als begeleidster. Zo op het eerste gezicht lijkt het totaal iets anders, maar ik heb gemerkt dat mijn ervaringen in het kleuteronderwijs heel goed van pas komen bij BonneVie. Ik vind het een uitdaging om voor iedereen een (creatieve) opdracht op niveau te verzinnen. En natuurlijk probeer ik of onze cliënten daarbij nog iets kunnen leren, daar blijf ik toch nog een beetje juf voor! Het doen waar je goed in bent, respectvol omgaan met elkaar en meewerken aan een positieve sfeer zijn voor mij redenen om met heel veel plezier te werken bij BonneVie!

BABS MILLENAAR

Ik ben Babs Millenaar. Geboren en getogen in Wijk en Aalburg. De 2e dochter van een gezin met 4 meiden. Veel gezelligheid thuis met mijn 3 lieve zussen. Na de mbo opleiding kv/jv (kinder-en jeugdverzorging), ben ik direct het onderwijs in gegaan. Met groot plezier heb ik 10 jaar gewerkt als onderwijsassistente op een school in het speciaal onderwijs. Doordat ik minder wilde gaan werken (in de jaren 90 was het ondenkbaar om een parttime baan te hebben bij de toenmalige school) kwam ik terecht in een zorgcentrum als activiteitenbegeleidster. Daar heb ik op verschillende afdelingen gewerkt. Een hele andere doelgroep, maar ook daar heb ik veel geleerd en ervaring op gedaan. Later ben ik voor mezelf begonnen: instructeur paardrijden en daarna mede –eigenaar van café- cafetaria en herberg. Inmiddels wordt de zaak verhuurd. De Herberg blijft nog in ons beheer. Hierdoor ben ik wat rond gaan ‘kijken’. Vanaf maart ben ik als vrijwilliger bij BonneVie gestart en sinds juni 2018 heb ik vaste uren gekregen als begeleider. Ik geniet enorm van de cliënten en ik draag graag mijn steentje  bij. Iets betekenen voor de medemens is een prachtig iets!

JUDITH VAN DER VELDEN

Mijn naam is Judith van der Velden, woon in Wijk en Aalburg en ben moeder van een dochter. In 2011 heb ik de opleiding maatschappelijke zorg afgerond en ben ik gaan werken op een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar heb ik 4 jaar gewerkt en in 2017 ben ik bij BonneVie gaan werken.

Ik wil de mensen het gevoel geven dat ze zichzelf mogen zijn en dat ze erbij horen. De ongedwongen sfeer bij BonneVie vind ik erg fijn om in te werken en dit hoop ik ook nog lang te mogen blijven doen.